Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] >> O jakim serwerze marzysz? Pisz Tu! <<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, tak jak w tytule czekam na wasze propozycje waszego wymarzonego serwera. Dodam iż nie przepadam za serwerami minigames tak więc to odpada, piszcie np o jakimś zmodyfikowanym survivalu czy coś takiego, czym trudniej będzie taki serwer zrobić tym lepiej. Pluginy nie mają znaczenia wszystkie potrzebne napiszemy. Opiszcie jak ma wyglądać rozgrywka i szczegóły.. Dodam iż serwer będzie ogromny, będzie około 1300-2400 slotów bez lagów, tak więc przydadzą mi się osoby które coś umieją nie chodzi o spalszczanie pluginów tylko np. wemasterów itp.. Pisać jak coś na pw a inni piszcie w komentarzach o serwerze.. Pozdrawiam Hak3r_PL (ps. Serwer będzie naprawdę dobrze rozreklamowany.. + Szukam ogar ludzi )

41099282381060526874.png

Opublikowano

@Up napisz jak ma się toczyć rozgrywka i co ma być u nas co wyrurznia nas od innych tego typu serwerów.. ;)

41099282381060526874.png

Opublikowano

Może by tak serwer na którym każdy gracz ma swój własny świat/serwer i może robić na nim wszystko. - na prv wyjaśniłbym Ci to bd szczegółowo.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Serwer RolePlay, nie ma teraz żadnego takowego serwera w Polsce ;/

Opublikowano

@Up Network nie, jakiś 1 ale dobry serwer, którego jeszcze nie było.. ;)

41099282381060526874.png

Opublikowano

+ Osoby które coś potrafią lub chcą pomoc w stworzeniu serwera proszę o kontakt PW MPCFORUM.. =]

41099282381060526874.png

Opublikowano

Może by tak serwer na którym każdy gracz ma swój własny świat/serwer i może robić na nim wszystko. - na prv wyjaśniłbym Ci to bd szczegółowo

Super pomysł, +1 :D

Tylko trzeba byłoby mieć baaardzo mocną maszynę :D

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

Dobry freebuild z ekonomia bez adminshopa. Jobsy kilka minigierek no i mam jeszcze kilka fajnych pomyslow. Sloty okolo 40

Opublikowano

pvp jest, w sumie fajny pomysł ale szukamy czegoś innego jakiegoś survivala nie koniecznie z modami lecz autorskimi zmianami..

41099282381060526874.png

Opublikowano

Ja chcialbym zagac na jakims serwerze freebuild. Dawno nie gralm na takowym a w sumie chcailbym zobaczyc czy sa jakies alternatywy, ekonomia, kupowanie materialow itp.

Opublikowano

na ten moment wygrywa hardcore, ale jakie byście chcieli zmiany aby nasz serwer był najlepszy? ;)

41099282381060526874.png

Opublikowano

PrisonBreak + RP :P

Na tego typu serwerze bez dobrej reklamy u YouTuberów, czy też jakiejkolwiek innej płatnej nic nie zdziałasz.

Zawsze na Hardcore'ach i innych tego typu serwerach będzie więcej osób niż na czymś takim... ;-)

Hardcore, tylko i wyłącznie, nie kombinuj z RPG itp. ;)

1385994001-U1054196.png

Opublikowano

FB + RP

Serwer FB z różnymi misjami i zadaniami dla graczy bądź Vipów i innych rang.

Własne biznesy, gdzie wykonuje się zadania od administracji, które są codziennie przydzielane, administracja płaci za wykonanie misji zarówno szefowi jak i pracownikom. "Biznesmeni" mają dowolny wybór co do własnego biznesu.

Niestety taki serwer, jaki tu opisałem już jest, ale jeżeli ktoś się podejmie tworzenia podobnego serwera (lecz lepszego niż ten co opisałem) to proszę o IP :D

Opublikowano

Większość wybiera Hardcore, Napiszcie co ma na nim byś lepszego od innych! =]

41099282381060526874.png

Opublikowano

skyblock na modach ;3

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...